26 Ekim 2010 Salı

Gece Giyim


Online İÇ GİYİM satış sitemiz açılmıştır. Sizde farklı tasarımlar, göz alıcı ürünlerin sahibi olmak istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz...




13 Ekim 2010 Çarşamba

Düğün Elbisesi Seçerken...


Düğün için elbise seçerken, düğünün yapılacağı mekana göre seçim yapmak önemlidir. Elbette buna saç ve makyaj da dahil…

“Tek bir elbise alayım, bu yaz bütün düğünlerde bunu giyerim.” diye düşünüyorsanız, büyük bir moda gafletine düşüyorsunuz, baştan söyleyelim! Çünkü kır düğününde giyeceğiniz bir elbiseyle, şık bir otelin balo salonunda giyeceğiniz elbise aynı stilde olmamalıdır.

Peki, düğünün konseptine göre elbise seçimini nasıl yapmalıyız?

Kır düğünü

Kır düğününde giyeceğiniz elbisenin önceliği konforlu olmasıdır. Uzun ve dar elbiseler, derin dekolteler, aşırı mini boylar, saten ve tafta kumaşlar ile rahat edemezsiniz. Konsepte uyum sağlaması açısından sizi enerjik ve hareketli gösteren desenler seçmeniz de önemli bir kriterdir.

En ideali, çiçekli ve diz boyu şifon elbiselerdir. Uçuşan kumaştan yapılmış, canlı renkte bir elbise ile şıklığı yakalarsınız. Model konusunda tercih sizin ama karpuz kollu şifon elbiseler bu sene çok moda, aklınızda olsun.

Makyajınızı pembe tonlarında yapıp, saçınızı da bukleler ile özgürce dağıttınız mı, tamamdır! İşte, doğayla uyumlu, şahane bir görüntü!

Deniz kenarında düğün

Deniz kenarında yapılan düğünlerde bir şeyi göz önünde bulundurmanız gerekiyor: Rüzgar. Hava ne kadar sıcak ve sakin olursa olsun, deniz kenarında rüzgar olasılığını her zaman hesaba katın. Bu yüzden mini ve aynı zamanda bol elbiseler risk taşıyabilir. Sürekli eteğinizi tutmak zorunda kalabilirsiniz! Saçları kontrol altına almak da ayrı bir dert tabi…

En ideali, boyundan bağlı maksi elbiseler ya da dar elbiseler. Üstelik dar bir elbise seçerseniz, boyunun önemi de kalmaz. İstediğiniz kadar mini boy giyebilirsiniz.

Saçlarınızı dağınık bırakmayın; güzel bir topuz ya da şık bir örgü modeli ile seksi bir atkuyruğu uygun seçimler olur. Böylece saçınızı sürekli kontrol etmek zorunda kalmazsınız. Son önerimiz ise, şeftali tonlarında makyaj



Balo salonunda düğün

Şık bir otelin balo salonunda yapılan bir düğüne gidiyorsanız, dilediğiniz kadar iddialı giyinebilirsiniz. İddialı derken, uzun tuvaletler, pullar, payetler, danteller, kabarık elbiseler gibi gösterişli kıyafetlerden söz ediyoruz. Abiye elbisenin hakkını işte burada verebilirsiniz!

Saçınızı da istediğiniz gibi toplatabilirsiniz. Emek harcanmış görünen modelleri tercih edin. Dağınık ve salaş saç biçimlerinden uzak durun. Makyajda ise elbisenizin rengini göz önüne alarak, uygun bir makyaj yapın ya da bir uzmana yaptırın. Elbise parlaksa, makyajda matlığı tercih edin. Hem elbise hem makyajınız aynı oranda dikkat çekici olmasın.

Şık bir düğüne hazırlanmak özen ister. Ayrıca bu düğün sahibine verdiğiniz önemi de gösterir. Örneğin, koton ve pamuklu kumaşlar uygun olmaz. Günlük hayatta giydiğiniz bir elbise olmaz. Ayakkabıdan aksesuvara kadar önceden ne giyeceğinizi planlamalısınız.

Nikah Töreni

Eğer sade bir nikah törenine gidiyorsanız, durumu abartmanıza gerek yok. Düz bir elbise, hatta pantolon ve ipek bir bluz bile olabilir. Önemli olan, şık, derli toplu ve özenli görünmenizdir. Aşırı mini, aşırı uzun ve gösterişten kaçının.

Saçınız ve makyajınız da naturel olsun. Düz fön ve uçuk tonlarda bir makyaj, hem size romantik bir hava verir hem de ortamın ambiyansına çok uygun olur